Firmaaftaler

Forebyg Covid-19 smitte på arbejdspladsen

Sundhedsstyrelsen forventer, at der hen over efteråret og vinter vil ske en stigning i antallet af smittet med Covid-19.

Covid-19 vaccination kan være med til at reducere smitte og udvikling af alvorlig sygdom. Fra d. 15. november 2022 kan I tilbyde jeres medarbejdere en variantopdateret Covid-19 booster vaccination fra Pfizer*.

*Vaccination tilbydes til de medarbejdere, som allerede er grundvaccinerede med Moderna eller Pfizer dvs. har fået 1 og 2. stik mod Covid-19.

Vi tilbyder to forskellige løsninger:

Vaccination på et valgfrit Apovac apotek.

Dette er vores mest efterspurgte og fleksible virksomhedsaftale. Her kan medarbejderne blive vaccineret på et af apovacs apoteker uden tidsbestilling. Prisen er 229 kr. pr. vaccination*.

*Vaccinationer er en momsfri ydelse.

Vaccination på arbejdspladsen.

Vi tilbyder også vaccination på jeres virksomhed, hvis der er mindst 25 medarbejdere, der skal vaccineres. Prisen er 229 kr. pr. vaccination*.

* Vaccinationer er en momsfri ydelse

Der betales kun for det antal vacciner, der er aftalt, (minimum 25 stk.) og der kommer ingen ekstra omkostninger, kørsel eller gebyrer oveni.

 

Har I allerede en firmaaftale med Apovac

I kan let opdatere jeres firmaaftale med Apovac, for at tilvælge vaccination mod Covid-19. I skal blot indtaste jeres aftalenummer som starter med A22 eller V22 efterfulgt af 6 cifre. Klik på linket herunder til højre for at opdatere aftalen.

 

Se hvilke apoteker der tilbyder Covid-19 vaccine for virksomhedsaftaler